logo logo

Agerpres – Agenția Națională de Presă: Știri de actualitate cu informații de încredere pentru o societate bine informată.

Bucuresti

Piaţa Presei Libere nr. 1, sector 1

Telefon: +4 021.2076.110; +4 021.2076.105

[email protected]

La aniversarea celor 5 ani, în 2025, Narada lansează campania „Generația Extraordinară suntem noi!”

Image

Potrivit bilanțului din ultimii cinci ani și raportului anual de impact pentru 2024,

 

Peste 850.000 de copii aflați în situație de vulnerabilitate educațională au acces la școală și peste 500 de școli au fost reabilitate și dotate, după intervențiile organizației Narada

 

  • Doar în anul 2024, peste 3 milioane de lei au fost investite în educație,  au fost rezolvate 162 de urgențe educaționale prin HartaEdu.ro, 44.891 de elevi au fost sprijiniți direct să continue educația și 60 de școli au fost susținute să rezolve urgențele pentru a putea oferi copiilor spații sigure și acces actual la informație.

 

  • La aniversarea celor 5 ani, în 2025, Narada lansează campania „Generația Extraordinară suntem noi!” prin care continuă să construiască legături între oameni, companii și comunități și să  ofere astfel resurse copiilor extraordinari care au nevoie să fie văzuți și susținuți pentru a nu abandona școala și pentru a-și atinge potențialul.

 

 

 

Voluntari, profesori, copii, părinți, donatori, oameni de business și angajați în companii, cu toții formează generația extraordinară care a venit umăr la umăr alături de echipa organizației Narada în ultimii cinci ani pentru a transforma educația din România. După mii de profesori sprijiniți și sute de mii de copii care au putut învăța în condiții mai bune datorită acestor intervenții susținute și coordonate de Narada, organizația lansează raportul anual de impact pentru 2024 și face bilanțul celor 5 ani de intervenții și de urgențe rezolvate în școlile din toată țara. Ocazie cu care lansează o nouă campanie, Generația extraordinară suntem noi!”, prin care face apel la mobilizare colectivă pentru următorii ani de transformare în educație.

 

 

De la un răspuns de criză în pandemie la soluții sustenabile, cei cinci ani de Narada înseamnă astăzi 851.833 elevi susținuți, peste 500 de școli cu alerte rezolvate, o comunitate de peste 11 mii de donatori persoane fizice și peste 500 de companii implicate activ. Fiecare cifră e, de fapt, o mărturie despre curaj și solidaritate și spune povestea copiilor care au primit tablete și ale profesorilor care au primit sprijin pentru a crea lecții digitale, atunci când pandemia risca să provoace un blocaj de netrecut pentru generații întregi care nu aveau acces la astfel de resurse pentru a continua școala.

 

  • Pandemia și educația din România.

 

Proiectele care au definit fiecare an au pornit în 2020 cu lansarea Reacție pentru educație, programul ce a asigurat instrumentele și tehnologia necesare digitalizării educației pentru 30 de mii de copii, atunci când școala a intrat în online din cauza pandemiei, fără a lua în considerare că zeci de mii de copii nu aveau nici măcar acces la internet, fără a mai lua în calcul tehnologia. Tot în 2020, Narada a lansat NaradiX, prima platformă de educație remedială gratuită ce a digitalizat întreaga materie de la clasa 0 până la clasa a VIII-a, folosită de peste 670 de mii de elevi.

În 2021 a urmat dezvoltarea HartaEdu.ro, prima platformă ce a făcut posibilă maparea urgențelor școlare din România, iar anul următor Narada a lansat Sprijin pentru Ucraina, care a permis finanțări rapide pentru dotări și sprijin psiho-emoțional pentru copiii refugiați din calea războiului. La finalul anilor 2022 și 2023 proiectul „Împreună pentru școala noastră” a mobilizat în total 85 de școli din România sa devina autonome și să găsească surse de finanțare pentru a-și rezolva nevoile urgente. A fost un val de solidaritate pornit chiar din școli, unde, peste 61.000 de copii, împreună cu profesori, părinți și oameni din comunitate, s-au mobilizat și au strâns peste 350 de mii de euro pentru a rezolva urgențele din școlile lor. Narada, alături de partenerii săi, a venit în completare cu un sprijin suplimentar de peste 300.000 de euro, transformând inițiativa comunităților într-un impact concret.

 

 

 

În 2024Narada a rezolvat cele 60 de alerte educaționale pentru care oamenii de bine au venit umăr la umăr având aceeași misiunea comună, aceea ca toți copiii să aibă șanse egale la educație. 2024 a dus, de asemenea, la inițierea programelor orientate spre impactul maxim, precum „Încălțat spre școală”, care a pornit de la o realitate dureroasă: 8.220 de copii riscau să abandoneze școala sau să rămână blocați într-un eșec educațional major. Nu pentru că nu ar fi avut potențial. Ci pentru că le lipseau lucruri esențiale: un ghiozdan cu rechizite, o geacă groasă de iarnă sau niște ghete bune cu care să poată merge kilometri până la școală. Comunitățile s-au mobilizat din nou și astfel Narada a echipat pentru școală aproape 2.700 de copii aflați în risc de abandon școlar. „Alerta elev” a oferit copiilor aflați în situații de vulnerabilitate maximă din punct de vedere social și familial, dar cu un mare potențial educațional, nu doar rechizite, haine și transport, meditații, intervenție care s-a văzut și în rezultate academice crescute. Ci și încredere în sine și în viitor prin cursuri vocaționale și chiar terapie psihologică. A urmat EXTRAORDINAR, programul ce a împuternicit profesorii din 10 școli să descopere acei copii cu talente ascunse să-și scoată la suprafață potențialul și să își pună abilitățile la lucru pentru următorul nivel de performanță. Programul este în desfășurare momentan, urmând ca înainte de finalul anului școlar să fie prezentate rezultatele, care deja se conturează remarcabil.

În cifre, în 2024, Narada a contribuit la educația din România astfel ca:

  • 44.891 de elevi sprijiniți direct – adică aproape cât populația unui oraș mic – să aibă un viitor mai clar.
  • 162 de urgențe educaționale să fie rezolvate prin HartaEdu.ro.
  • Peste 3 milioane de lei să fie investite în educație.
  • 25 de copii în situații vulnerabile să fie sprijiniți prin intervenții personalizate, pentru a preveni abandonul școlar, singura realitate sigură pentru ei, înainte de intervenții.

Organizația Narada mulțumește partenerilor care au crezut în educație încă de la primul pas – OMV Petrom, Mastercard și SN Nuclearelectrica – și celor care au preluat ștafeta binelui și duc mai departe această misiune: ING Bank, Bergerat Monnoyeur, Ipso Agricultură, Prime Kapital, Deloitte, BRD Asigurări de Viață, BIC România, Pro TV, Green Horse Games, Impetum Group, Global Vision, Bosch, Romgaz, Fundația Globalworth și Amazon.

 

  • Un început cu un copil. O continuare cu peste 800 de mii de copii.

 

Povestea Narada și a tuturor acestor campanii a început cu Robert, un copil tăcut din Valea Doftanei, care în 2020 nu știa să citească bine. În plină pandemie, în timp ce majoritatea copiilor învățau online, Robert rămânea izolat, fără instrumente, fără acces la educație. Cineva de la Narada a făcut atunci un ocol de două ore doar pentru a-i duce o tabletă. Astăzi, Robert este în clasa a opta. Citește perfect, are rezultate bune la simulări, e implicat în sport și i s-a propus să se antreneze la un club național de canotaj. Își dorește să devină polițist. Îmi amintesc și acum ziua în care l-am cunoscut pe Robert. Nu mai văzusem atât de multă tristețe în ochii unui copil niciodată. A trecut un an întreg până am văzut primul lui zâmbet. Timid, aproape cu teamă. Uneori avem impresia că fuge de noi, că încearcă să treacă nevăzut printre ceilalți copii. Încet, cu efortul pe care a fost dispus să îl facă, a început să se adapteze, să se integreze, să se simtă bine cu colegii lui. Și totuși, a fost nevoie de o pandemie pentru că el să se schimbe, să crească, să înflorească. Măcar ceva bun a ieșit din asta, nu?”, își amintește Ana Clara Grecu, învățătoarea lui Robert.

 

 

Fiecare cifră din raportul nostru are în spate un copil, o școală, o decizie luată cu inima și cu mintea limpede. De la primul caz semnalat pe HartaEdu.ro, la prima campanie de mobilizare pentru o școală din vârf de munte, ne-am ghidat după o singură idee: să intervenim acolo unde e nevoie, cu sens și cu suflet. Generația Extraordinară nu e o metaforă – e reală. Și are nevoie, în continuare, de noi toți. Împreună am ținut acești copii de mână pe drumul spre școală. Nu ne oprim aici. Hai să creștem tot împreună următoarea generație extraordinară!”, declară Raluca Jianu, președintele Narada, care precizează că în acest an organizația lansează, la aniversarea celor 5 ani, campania „Generația extraordinară suntem NOI”, „o invitație. Un apel la conștiință. O oglindă în care să ne privim și să ne reamintim că, împreună, putem face din educația din România o prioritate. Nu mâine. Azi.”

Campania „Generația Extraordinară suntem noi!” aduce în lumină acei copii care, ca Robert, au crescut în ciuda a tot. Care au rămas la școală când totul le spunea să renunțe. Care au avut lângă ei profesori luptători, părinți curajoși, oameni buni care au spus „da, vreau să ajut”. Campania spune aceste povești prin materiale video, portrete emoționante de profesori și elevi, și, mai ales, printr-o invitație deschisă către fiecare dintre noi: Hai să fim parte din următorul capitol. Printr-un SMS cu textul EDUCATIE la 8864 sau donație pe narada.ro/, organizația continuă să prevină abandonul școlar, să susțină copii din întreaga țară să își atingă potențialul prin educație.

 

O mișcare care aduce împreună oameni dedicați schimbării, Narada s-a născut din convingerea că fiecare copil din România merită acces la educație de calitate, indiferent de contextul său socio-economic. Inspirată de puterea acțiunii colective, echipa Narada a transformat această viziune într-o misiune concretă: identifică nevoile critice din școli și mobilizează comunitatea, profesori, elevi, antreprenori și voluntari pentru a găsi soluții rapide și eficiente, utilizând tehnologia și experiența profesională.

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – [email protected].

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Business OTS

Vocea ta, vizibilitatea ta: articolele tale, în lumina reflectoarelor!

28-04-2025 14:34

Adaptor distanțier galerie admisă Naraku pentru piese Kymco: performanță îmbunătățită și montaj eficient

Pentru pasionații de scutere și motociclete Kymco, fiecare componentă contează atunci când vine vorba de optimizarea performanței vehiculului. Unul dintre cele mai importante elemente în gestionarea fluxului de aer și carburant este galeria de admisie. Îmbunătățirea sistemului de admisie poate aduce avantaje semnificative în ceea ce privește puterea și eficiența motorului. În acest context, adaptorul distanțier galerie admisa Naraku este un accesoriu esențial pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele scuterului sau motocicletei Kymco. Ce este adaptorul distanțier galerie admisă Naraku?

28-04-2025 14:30

Elisara lansează Masajul Imperial – O experiență revoluționară de relaxare și revitalizare

Elisara, centrul de wellness dedicat rafinamentului și stării de bine, anunță lansarea in București a unui nou serviciu exclusivist: Masajul Imperial Elisara. Acest tratament premium redefinește conceptul de relaxare printr-o combinație inovatoare de tehnici terapeutice personalizate și aromaterapie de lux. Elisara, centrul de wellness dedicat rafinamentului și stării de bine, anunță lansarea in București a unui nou serviciu exclusivist: Masajul Imperial Elisara. Acest tratament premium redefinește conceptul de relaxare printr-o combinație inovatoare de tehnici terapeutice personalizate și aromaterapie de lux. O experiență personalizată, creată pentru nevoile tale

28-04-2025 14:17

ANUNT DE PARTICIPARE LA PROCEDURA COMPETITIVĂ - 28.04.2025

                                                                    Titlul proiectului: „Creșterea competitivității "SPIACT CF ARAD" SA prin dotarea cu echipamente teh

28-04-2025 13:26

Comunicat de presă - SOFIS MOBILI SRL

Titlul proiectului: „Dezvoltarea activității societății SOFIS MOBILI SRL” Numele beneficiarului: SOFIS MOBILI SRL Cod MySMIS: 324073 PRIORITATEA 1 - Competitivitate prin inovare si intreprinderi dinamice Obiectivul general al proiectului il constituie cresterea competitivitatii intreprinderii SOFIS MOBILI SRL prin realizarea unei investitii initiale in domeniul fabricarii mobilei. Obiectivele specifice ale proiectului sunt următoarele: 1. Dotarea cu echipamente tehnologice, utilaje, instalatii de lucru specifice activitatii de fabricare a mobilei, dupa cum urmeaza: Circular de formatizat: 1 buc, Masina aplicat cant pe o latura: 1 buc, CNC in 3 axe: 1 buc, CNC in 5 axe: 1 buc, Compresor: 1

28-04-2025 13:16

Bateriile solare – merită sau nu?

Pe măsură ce tot mai mulți români aleg să-și instaleze panouri fotovoltaice, apare inevitabil întrebarea: „Merită sau nu să investesc și într-o baterie pentru stocarea energiei?” Răspunsul nu este unul universal, pentru că depinde de nevoile și obiectivele fiecăruia. Totuși, un lucru e clar – bateriile pot transforma un sistem obișnuit într-unul cu adevărat performant, eficient și aproape autonom.   De ce ai nevoie de o baterie într-un sistem fotovoltaic?

28-04-2025 13:13

Pedodonție – Grija Dentară de la Cele Mai Fragede Vârste

Zâmbetul copiilor este neprețuit, iar sănătatea dentară joacă un rol esențial în dezvoltarea lor armonioasă. Pedodonția, cunoscută și sub denumirea de stomatologie pediatrică, este ramura medicinei dentare dedicată exclusiv îngrijirii orale a copiilor – de la primul dințișor și până la adolescență. În cadrul clinicii noastre din Cluj, punem accent pe prevenție, educație și tratamente personalizate pentru cei mici, într-un mediu prietenos și sigur.   Ce este pedodonția și de ce este importantă?

28-04-2025 12:54

Împletind tradiția cu prezentul: cum să alegi daruri românești autentice în lunile mai și iunie

Când mai se arată cu ploile sale calde și florile își ridică obrazul spre soare, sufletul românesc renaște, așa cum o face natura întreagă. În satele vechi, sfârșitul primăverii și începutul verii erau un prilej de sărbătoare: de la Arminden și până la Sânziene, fiecare zi purta în ea o bucurie, un obicei, o rugăciune sau un dans. Astăzi, în lumea noastră grăbită, putem să aducem aceste tradiții înapoi în viața noastră. Prin daruri alese cu grijă – obiecte meșteșugite, țesături brodate, gusturi curate – putem păstra vie o parte din sufletul acestui pământ.

28-04-2025 12:42

La aniversarea celor 5 ani, în 2025, Narada lansează campania „Generația Extraordinară suntem noi!”

Potrivit bilanțului din ultimii cinci ani și raportului anual de impact pentru 2024,   Peste 850.000 de copii aflați în situație de vulnerabilitate educațională au acces la școală și peste 500 de școli au fost reabilitate și dotate, după intervențiile organizației Narada

28-04-2025 12:40

Digitalizarea în domeniul financiar-contabil, între obligație și opțiune strategică

Implementarea în România a sistemelor obligatorii, precum e-Factura sau raportarea SAF-T, a arătat clar că tranziția către digital nu mai poate fi amânată. În prezent, lipsa digitalizării înseamnă nu doar întârzieri și erori, ci și costuri suplimentare, dificultăți în interacțiunea cu autoritățile fiscale și riscuri de sancțiuni care pot afecta serios stabilitatea unei afaceri, consideră specialiștii TPA Romania, companie de top în Europa Centrală și de Est, specializată în contabilitate, fiscalitate, audit financiar și consultanță juridică.   „Introducerea e-Factura a

28-04-2025 12:34

Panouri fotovoltaice montate în siguranță: Soluții inovatoare de la Comfortex Energy

Panourile fotovoltaice reprezintă cea mai importantă sursă de energie verde, aleasă de tot mai mulți români care doresc să-și amenajeze casa viitorului. Pentru performanțe optime și rezistență la factorii de mediu, este esențial ca sistemul de prindere să fie eficient și sigur. Comfortex Energy oferă profile din aluminiu pentru industria panourilor solare – soluții inovatoare 100% Made in România. Comfortex Energy – gamă completă de produse pentru fixarea panourilor solare Comfortex Energy, cel mai nou membru al Grupului Comfortex, este o companie înființată în

28-04-2025 11:58

LT.Wealth lansează platforma TalentFinanciar.ro și aduce în România prima evaluare a „talentului financiar” personal

    Cu o componentă psihologică, ce vizează comportamentele românilor în relația cu banii și investițiile, LT.Wealth împreună cu IZI Data își propune să  mapeze până la finalul anului 2025 profilul și talentele financiare ale românilor, pe un eșantion fără precedent în România pentru un astfel de studiu, respectiv 10.000 de persoane. Pe baza acestui studiu, LT.Wealth, un nou jucător în consultanța financiară, fondat de Lucian Streche, propune o abordare inovatoare ce îmbină educația financiară person

28-04-2025 11:21

Cum se spală costumele de baie pentru a le păstra într-o stare optimă cât mai multe veri?

Costumele de baie nu sunt doar piese vestimentare estivale, ci investiții în confort, stil și încredere. Indiferent că vorbim de un costum de baie de designer sau de unul mai accesibil, toate au nevoie de îngrijire atentă pentru a-și păstra culoarea, forma și elasticitatea. Spălarea corectă face diferența între un costum care rezistă ani și unul care se degradează după o vară. De ce se degradează costumele de baie? Costumele de baie sunt expuse la o combinație de factori agresivi: Clorul din piscine afectează fibrele elastice.   Sarea din apă și razele UV

28-04-2025 11:17

Viitor Plus și ENGIE Romania încheie cu succes proiectul „Educație și practică în eficiența energetică a clădirilor”

București, 28 aprilie – Asociația Viitor Plus și ENGIE Romania anunță finalizarea proiectului ”Educație și practică în eficiența energetică a clădirilor”, o inițiativă dedicată domeniului eficienței energetice, care îmbină atât soluții tehnice concrete, cât și o componentă educativă extinsă, adresată elevilor și cadrelor didactice din întreaga țară. Finanțat de ENGIE Romania prin Platforma de mediu pentru București – un program al Fundației Comunitare București și ING Bank – proiectul reflectă angajamentul companiei pentru sprijinirea tranziției energetice prin implicare directă în proiecte care vizează mediul și eficiența energetică.

28-04-2025 11:17

Cum să îngrijești corect un cap de manechin cu păr natural pentru o durată de viață extinsă

  Un cap de manechin cu păr natural poate fi o investiție valoroasă, mai ales dacă lucrezi în domeniul coafurii sau al machiajului. Pentru a te asigura că această resursă versatilă rămâne într-o stare impecabilă de-a lungul timpului, este esențial să o întreții corect. În acest articol, vei descoperi strategiile eficiente și tehnicile de îngrijire necesare pentru a maximiza durata de viață a capetelor de manechin cu păr natural. Indiferent dacă ești interesat de metode de curățare, depozitare sau de alegerea produselor potrivite, vei găsi sfaturi practice și ușor de urmat care te vor ajuta să menții această resursă prețioasă în cea mai bună formă posibilă.   Cuprins

28-04-2025 08:35

Somnul și sănătatea: descoperă suplimentele naturale pentru un somn mai odihnitor

Somnul este o stare naturală de odihnă esențială pentru funcționarea optimă a organismului. În timpul somnului, corpul tău trece prin diverse etape care permit regenerarea celulelor, consolidarea memoriei și menținerea echilibrului hormonal. Fără un somn adecvat, te poți confrunta cu probleme de concentrare, iritabilitate și chiar cu afecțiuni mai grave pe termen lung. Lipsa somnului de calitate poate avea efecte devastatoare asupra sănătății fizice și mentale. Tulburările de somn sunt asociate cu un risc crescut de boli cardiovasculare, diabet și depresie. Prin urmare, asigurarea unui somn suficient și odihnitor este esențială pentru menținerea unei stări optime de sănătate și bunăstare. Legătura dintre somn și sănătate Legătura dintre somn și sănătate este complexă și interconectată. Somnul nu doar că îți reîncarcă bateriile, dar joacă și un rol vital în procesul de vindecare și regenerare celu

28-04-2025 08:26

Înainte să cumperi din afară, uită-te la ce ai acasă!

Înainte să alegi un distilat străin, gustă esența Transilvaniei – pălinca ZETEA, distilată cu onoare din generație în generație Există gusturi care nu se uită niciodată și arome care trezesc amintiri adânc înrădăcinate în adâncul sufletului. E suficient să ridici guști un pahar de pălinca ZETEA și, brusc, te trezești într-o curte largă de la țară, cu meri în floare și miros de iarbă proaspăt cosită. O astfel de băutură te face să reflectezi la rădăcini, la mândria de a fi român și îți poartă gândurile către oamenii care nu au uitat cum se făceau lucrurile odinioară – cu răbdare, cu suflet și cu respect pentru natură. Distileria Zetea, sub atenta îndrumare a lui

28-04-2025 08:22

Pregătește-ți arsenalul pentru pescuit: voblere, fire, lansete spinning le poți comanda la Baracuda!

Te regăsești în tihna ta când mergi la pescuit? Ai dezvoltat o pasiune pentru acest tip de activitate? Este timpul să duci totul la un alt nivel.   Pentru mulți dintre pasionați și entuziaști ai acestui sport, pescuitul este mai mult decât bucuria capturii. Este pasiunea care le aduce momente de liniște, este emoția în sine. Este binecunoscut faptul că știuca nu este doar o pradă, ci un adevărat adversar. Ori că să îi faci față, trebuie să ai echipament pe măsură. Ai de unde comanda, Baracudă vine în întâmpinarea pescarilor pa

28-04-2025 08:14

Anevrismul aortic: O afecțiune gravă, dar tăcută

Anevrismul aortic este o dilatare anormală a aortei, vasul principal de sânge care transportă sângele din inimă către restul corpului. Aorta este cel mai mare vas sanguin din organism, iar atunci când aceasta se lărgește sau se dilată, apare un anevrism. În funcție de locația acestuia, anevrismul poate fi clasificat în două tipuri principale: anevrismul aortic toracic (afectează porțiunea superioară a aortei, în zona pieptului) și anevrismul aortic abdominal (afectează porțiunea inferioară a aortei, în zona abdomenului). De obicei, anevrismul aortic nu prezintă simptome evidente până când nu ajunge într-o dimensiune suficient de mare sau se rupe, iar acest lucru poate reprezenta o urgență medicală extrem de gravă. De aceea, anevrismul aortic este adesea numit „b

28-04-2025 08:08

Academia Victor Hănescu, locul unde se construiește nu doar jocul, ci și caracterul

„Tenisul nu este doar un sport – este o lecție de disciplină, concentrare și fair-play. Pe teren, fiecare lovitură construiește nu doar jocul, ci și caracterul! La Academia Victor Hănescu, investim în sportivi de toate vârstele și nivelurile — de la primii pași pe teren, până la performanța de top. Cu antrenori dedicați și pregătiți să te ghideze corect și cu terenuri de cea mai bună calitate, îți oferim cadrul perfect să îți atingi potențialul! Înscrie-te acum și vino să desco

25-04-2025 15:10

Expoziția de grup Boarding Pass

25 aprilie – 7 mai 2025 Sala de expoziții  UAUIM – Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București,  Str.Academiei nr.18-20   Comunicat de presă Boarding Pass – prima expoziție din seria Wanderlust a grupului de artiști I Generation