ANUNT FINALIZARE PROIECT FINANTAT PRIN MASURA 2- GRANTURI CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-urilor

22.09.2022

SC COFETARIA ANASTASIA SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul  ”Grant Capital de Lucru pentru SC.Cofetaria Anastasia SRL” proiect nr. RUE 20035 înscris în cadrul  Măsurii  ”GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU”,  instituită prin OUG nr.130/2020 in baza contactului de finantare nr. M2-20035 din 17.03.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activitatii societatii sub forma de grant pentru capital de lucru in conformitate cu prevederile legislative ale masurii.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 72.158,48 (valoarea totala) din care : 62.746,50 lei grant si 9411,98 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Persoană de contact:

Dumitru Tudorita