COMUNICAT DE PRESA

Data:13.05.2021

Anunt lunar implementare proiect POR 2.1 A

Stradon AG SRL

Titlul proiectului: „Achizitie echipamente si dotari pentru unitate prelucrari metalice”

Numele beneficiarului: Stradon AG SRL

Obiectivele proiectului:

Obiectivul general al proiectului este: Cresterea competitivitatii economice a Stradon AG S.R.L. prin respectarea principiilor de dezvoltare durabila.

Obiectivul specific al proiectului este: Consolidarea pozitiei companiei pe piata regionala a producatorilor de confectii metalice.

Valoarea totala a proiectului: 1.314.439,56 lei

Valoarea contributiei nerambursabile: 809.136,11 lei din care contributia FEDR 687.765,69 lei.

Data de incepere a proiectului: 20/05/2019

Data finalizarii proiectului: 31/07/2022

Stadiu proiect: in luna aprilie a anului 2022 proiectul este in curs de implementare

Cod SMIS proiect: 132843

Contract de finantare nr. 6646/12.02.2021

Finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 2, “Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”,  Prioritatea de investitii 2.1 – “Promovarea spiritului antreprenorial, in speciali prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusive prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management POR: Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei.

Organism Intermediar: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Proiectul sustine principiile de nediscriminare, reducerea excluziunii sociale, egalitatea de sanse si de gen precum si accesul la calificare si perfectionare profesionala.