Prin această investiție, compania targetează o creștere de 50% a cotei de piață

București, 1 martie 2022 – CIEL România, unul dintre cei mai importanți producători de software pentru companii, devine NextUp și investește peste 1 milion de euro în dezvoltarea de noi tehnologii și rebranding. Pentru 2022, compania targetează o creștere de peste 30% a cifrei de afaceri și o cotă de piață de 50% în ceea ce privește afacerile locale.

„Ideea de rebranding a CIEL România în NextUp vine ca un pas firesc după o creștere organică a companiei în cei peste 30 de ani de activitate și prezență în piață. Sistemul informatic de tip ERP creat de noi s-a dezvoltat odată cu cererile clienților noștri, pe care de-a lungul timpului le-am ascultat, iar apoi le-am implementat. Am transformat solicitările lor în funcționalități pragmatice ale softului. Și așa cum este firesc pentru afacerile locale să facă pasul următor către creștere, odată cu ele facem și noi pasul următor spre dezvoltare. Ne dedicăm în continuare susținerii afacerilor și antreprenorilor local pentru a face pasul către scalare în business, dar de astăzi suntem NextUp”, declară Roxana Epure, Managing Partner NextUp.

Sistemul informatic integrat de tip ERP este adaptat realității antreprenoriale actuale și se mulează pe procesele operaționale de business. Soluțiile pragmatice NextUp sunt special construite pentru antreprenorii locali și sunt potrivite realității operaționale de zi cu zi din afacerile românești.

„Venim în ajutorul antreprenorilor locali cu soluții de automatizare și robotizare prin tehnologii terțe, prin care reușim să salvăm timp și resurse. Totodată, soluțiile noastre reușesc să susțină fluxul de lucru pe tot parcursul activității. În ceea ce privește partea de user experience, antreprenorii trebuie să știe că instalarea inițială a sistemelor noastre moderne durează doar câteva zile, iar softul se poate învăța într-un timp relativ scurt. În plus, utilizatorii beneficiează de asistență online și telefonică 12 ore pe zi, fără număr limitat de apeluri. Suntem dedicați clienților noștri și le oferim tot suportul până la finalul implementării soluției software, iar raportul calitate/preț este optim”, declară Roxana Epure.

Soluțiile www.nextup.ro sunt potrivite pentru business-urile din România cu afaceri între 500 de mii și 2 milioane de euro din domeniile retail tradițional, ecommerce, producție alimentară, producție industrială, servicii și distribuție. Sistemul informatic integrat de tip ERP se potrivește perfect etapei de dezvoltare a afacerilor, în scalare și creștere, dar și pentru stabilizarea business-urilor.

Despre NextUp

NextUp, dezvoltatorul primului ERP cu inteligenţă artificială, este unul dintre cei mai mari producători de softuri pentru antreprenori și contabili, create prin tehnologii moderne şi actualizate la zi în funcţie de schimbările legislativ-fiscale. Adresate  afacerilor locale, softurile NextUp sunt folosite cu precădere în retailul online, retailul tradiţional, producţie, distribuţie şi servicii, pentru a automatiza activităţi repetitive consumatoare de timp şi a optimiza procesele şi previziunile de business. NextUp are peste 7.000 de clienți, cu o medie de 5 utilizatori per companie.

***

CIEL Romania becomes NextUp and invests more than 1 million euro in new technologies

Through this investment, the company targets a 50% increase in market share

Bucharest, 1st of March 2022 - CIEL Romania, one of the most important manufacturers of software for companies, becomes NextUp and invests over 1 million euros in the development of new technologies and rebranding. For 2022, the company targets an increase of over 30% in turnover and a market share of 50% in terms of local businesses.

"The idea of rebranding CIEL Romania in NextUp comes as a natural step after an organic growth of the company in more than 30 years of activity and presence on the market. The ERP information system created by us has developed with the requests of our customers, which we have listened to all the time, and then we have implemented. We have turned their requests into pragmatic functionalities of the software. And just as it is natural for local businesses to take the next step towards growth, with them we are also taking the next step towards development. We are still committed to supporting local businesses and entrepreneurs to take the step towards scaling up in business, but as of today we are NextUp," says Roxana Epure, Managing Partner NextUp.

The integrated ERP information system is adapted to the current entrepreneurial reality and is adapted to the business operational processes. NextUp's pragmatic solutions are specially built for local entrepreneurs and are suitable for the day-to-day operational reality of Romanian businesses.

"We come to the aid of local entrepreneurs with automation and robotic solutions through third-party technologies, through which we manage to save time and resources. At the same time, our solutions manage to support the workflow throughout the activity. As for the user experience part, entrepreneurs need to know that the initial installation of our modern systems takes only a few days, and the software can be learned in a relatively short time. In addition, users benefit from online and telephone support 12 hours a day without a limited number of calls. We are dedicated to our customers and we offer them all the support until the end of the software solution implementation, and the quality / price ratio is optimal", says Roxana Epure.

The www.nextup.ro solutions are suitable for businesses in Romania with businesses between 500 thousand and 2 million euros in the fields of traditional retail, ecommerce, food production, industrial production, services and distribution. The integrated ERP information system is perfectly suited to the business development stage, in scaling and growing, but also for the stabilization of businesses.

About  NextUp

NextUp, the developer of the first ERP with artificial intelligence, is one of the largest producers of software for entrepreneurs and accountants, created through modern technologies and updated according to legislative-fiscal changes. Addressed to local businesses, NextUp software is mainly used in online retail, traditional retail, production, distribution and services, to automate repetitive time-consuming activities and optimize business processes and forecasts. NextUp has over 7,000 customers, with an average of 5 users per company.