Pescuitul plantat este popular printre pescarii de performanță, deoarece facilitează capturile mari. Acest lucru este posibil prin faptul că se poate pătrunde în spațiile strâmte, în care pescuitul clasic devine o misiune imposibilă.

Pentru pescuitul plantat, pescarii folosesc bărcuțele speciale pentru această activitate. Acestea dispun de un echipament performant, complex și util pentru cei care doresc să prindă pești mai mari într-un lac, rău, iaz ori baltă.

Iată care sunt cele mai importante motive pentru care cei mai mulți pescari transformă pescuitul clasic în unul de performanță.

1. Modelele de calitate sunt silențioase și pot transporta încărcătura la fix. Acestea pot fi prevăzute cu un sonar care furnizează pescarului informații utile pentru prinderea rapidă a peștelui: locul în care se adăpostește, substratul din zona de pescuit sau adâncimea. Vezi aici dispozitive de pescuit echipate corespunzător pentru pescarii debutanți și pentru cei care doresc să perfecționeze tehnicile de pescuit la crap.
  2. Bărcuțele sunt simplu de gestionat. Sunt prevăzute cu un mâner pentru transportare ușoară, cuvă specială pentru momeală, precum și o antenă deasupra care face posibilă transmiterea semnalului de la pescar.
  3. Bărcuțele pot fi monitorizate prin telecomandă standard sau performantă, după caz. Cu ajutorul acesteia, bărcuța este direcționată către locul ales. Mai mult, motorul poate fi activat și de la distanță sau oprit în locul de plantat.
  4. Designul este atractiv și stabil. Odată ce ai învățat cum să le conduci, vei evita ușor zonele cu obstacole. Costurile pentru bărcuțele de momeală variază în funcție de cât de performante sunt. Pescarii pasionați consideră că aceasta este o investiție care merită banii pentru a se putea bucura din plin de beneficiile pe care le include o astfel de barcă. Pescuitul în zone inaccesibile, capturile impozante și pătrunderea în zonele interesante sunt doar câteva dintre avantaje.
  5. O ambarcațiune de plantat este adesea prevăzută cu un GPS care te ajută să depistezi repede locurile de interes, cu becuri LED în culori diverse pentru vizibilitate față-spate în cazul pescuitului noaptea.
  6. Un avantaj important oferit de bărcuța de plantare este acela că, permite efectuarea momelii la o distanță de 300 de metri, fără a fi nevoie să te deplasezi.
  7. Insulele cu arbori, zonele cu crengi căzute după furtuni sau perdelele de stuf, nu vor mai fi provocări. Dispozitivul permite plantarea diverselor categorii de momeli în cele mai imposibile zone și astfel șansele de capturi vor crește semnificativ. Aceste rezultate vor fi amplificate și datorită unui avantaj în plus. Distribuirea diverselor tipuri de momeală, ajută în cele din urmă la identificarea celor care ademenesc cei mai mulți pești.
  8. Bărcuțele de plantat sunt simplu de folosit și în egală măsură, ușor de îngrijit. Pentru longevitate, bărcuțele trebuie îngrijite după o serie de reguli simple în primul rând, de către utilizator. Curățarea dispozitivului după fiecare sesiune de pescuit, eliminarea resturilor de vegetație din elice, ungerea cu ulei a elicei, îndepărtarea bateriilor cât timp bărcuța se află în repaos, depozitarea ambarcațiunii în locuri uscate și sigure până la viitorul pescuit sunt doar câteva din regulile care mențin articolul în stare funcțională și fără reparații.

S.C. Complete Web Solutions S.R.L.