COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși 90...110 km/h, transport de zăpadă ce va determina scăderea vizibilității in Județul Suceava, Județul Neamţ; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala la altitudini de peste 1600 metri, intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 75...85 km/h in Județul Covasna; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 90...100 km/h, transport de zăpadă care determină scăderea vizibilităţii in Județul Cluj; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala la altitudini de peste 1600 metri, intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 80...90 km/h in Județul Bacău, Județul Vrancea;

Runda a 5-a din grupele Ligii Campionilor s-a încheiat, iar în weekend campionatele interne revin în centrul atenției. Se joacă peste tot în Europa, așa că sunt programate o mulțime de meciuri atractive.

Pe plan intern, cel mai interesant duel este cel dintre U Craiova și FCSB, ocupantele pozițiilor 3, respectiv 2 în Liga 1, în Premier League se joacă Chelsea vs. Manchester United, iar în Serie A avem Juventus vs. Atalanta, meciuri de la care așteptăm mult spectacol.

Sunt doar trei din meciurile de top programate la finalul săptămânii, dueluri foarte atractive fiind programate și în La Liga, Bundesliga sau Ligue 1.

Iată o scurtă prezentare a celor 3 partide împreună cu tot atâtea ponturi dedicate amatorilor de pariuri. Cotele sunt preluate din oferta agenției de pariuri online 888sport și sunt disponibile la ora realizării acestui material, putând suferi modificări pe parcurs.

Juventus vs. Atalanta - sâmbătă, 27 noiembrie, ora 19:00

Juventus vine după înfrângerea usturătoare suferită marți seara în UCL pe terenul lui Chelsea, 4-0, însă ambele formații și-au asigurat calificarea în optimile competiției, urmând să joace fără griji în runda finală.

În campionat, Juve este pe un destul de neverosimil loc 8, dar vine după 2 victorii importante, acasă cu Fiorentina și în deplasare la Lazio.

Atalanta a reușit doar un 3-3 în Champions League, pe terenul lui Young Boys și are nevoie de victorie în ultimul meci, cu Villarreal, pentru a prinde locul secund în grupă.

În Serie A, Atalanta este pe poziția a 4-a, la 4 puncte de Juventus și 7 de locul 1. În ceea ce privește meciurile directe, remarcăm faptul că am avut goluri de ambele părți în 6 din ultimele 7 întâlniri și sunt șanse mari să urmărim din nou un meci spectaculos.

Niciuna dintre echipe nu stă prea bine în defensivă, iar 888sport propune un pariu interesant în secțiunea Match Combos pentru acest duel: Ambele marchează și peste 2.5 goluri - cota 1.81.

Chelsea vs. Manchester United - duminică 28 noiembrie, ora 18:30

Cele două protagoniste ale duelului de 5 stele din Premier League vin după o săptămână foarte bună, ambele reușind să-și asigure calificarea în optimile Ligii Campionilor încă din runda a 5-a.

În Premier League, sunt 12 puncte între liderul Chelsea și Manchester United (locul 8), însă știm cu toții cum se motivează „Diavolii Roșii” în derbiuri, așa că este de așteptat o replică solidă din partea lui Cristiano Ronaldo & co.

Chelsea nu a câștigat niciuna din ultimele 5 partide jucate acasă contra lui United, dar, de această dată, șansele sunt de partea campioanei Europei și e greu de crezut că nu va reuși să se impună, mai ales că este posibil să revină pe teren și super starul Romelu Lukaku.

Victoria londonezilor într-un meci cu maxim 4 goluri marcate este cotată la 888sport - secțiunea Match Combos cu 1.84.

U Craiova vs. FCSB - duminică, 28 noiembrie, ora 20:30

La fix două ore de la startul duelului de pe Stamford Bridge, acțiunea se mută în Bănie, acolo unde Craiova lui Reghecampf primește vizita lui FCSB. Oltenii sunt creditați cu prima șansă la pariuri (2.28 pentru victorie Craiova și 3.10 pentru FSCB), însă rămâne de văzut dacă vor reuși să se monteze după cele două înfrângeri consecutive, de la Constanța și Pitești.

Cert este că ambele formații au un apetit ofensiv ridicat în această perioadă, iar în ultimul meci direct FCSB s-a impus cu 4-1, ceea ce creează premisele unei partide deschise, în care așteptăm goluri de ambele părți.

Un pont care merită luat în calcul pentru duelul de pe Ion Oblemenco este disponibil la o cotă excelentă pe www888sport.ro, în secțiunea Match Combos a partidei U Craiova vs. FCSB - Ambele echipe vor înscrie și peste 2.5 goluri în meci, cota 2.55.

Cotele la pariuri prezentate pot suferi modificări.

TIPZOR SRL