logo logo

Agerpres – Agenția Națională de Presă: Știri de actualitate cu informații de încredere pentru o societate bine informată.

Bucuresti

Piaţa Presei Libere nr. 1, sector 1

Telefon: +4 021.2076.110; +4 021.2076.105

[email protected]

Comunicat de presă - Fundația Comunitară București

Dă startul unui val de schimbare! Înscrie-ți proiectul la Swimathon București 2025!

16 ianuarie 2025: Fundația Comunitară București invită organizațiile non-guvernamentale și grupurile de inițiativă din București și Ilfov să își înscrie proiectele pentru cea de-a 13-a ediție a Swimathon București, cea mai amplă campanie de strângere de fonduri cu tematică sportivă din România.

Perioada de înscriere este deschisă până pe 13 februarie 2025, pe platforma https://swimathonbucuresti.ro/inscrieri-proiecte.

Swimathon București poate fi saltul organizației tale spre un proiect de succes și spre resursele necesare pentru impact social.

În fiecare an, campania aduce împreună aproape o mie de fundraiseri și mii de donatori, adică o comunitate determinată să facă bine.

Anul trecut, Swimathon București a mobilizat 1,5 milioane de lei pentru proiecte din diverse domenii, de la sănătate și educație, la protecția mediului, drepturile omului și cultură.

Organizațiile participante beneficiază și de:

* Vizibilitate: proiectele sunt promovate în cadrul uneia dintre cele mai mari campanii de fundraising din România.

* Sprijin personalizat: mentorii Swimathon te ajută să îți pregătești campania de fundraising și să mobilizezi sprijinul comunității tale.

* O platformă pentru colaborare: evenimentele campaniei aduc împreună oameni și organizații cu valori comune.

Cum funcționează?

1. Înscrie-ți proiectul până pe 13 februarie 2025 și precizează cum va schimba lumea din jurul tău.

2. Construiește-ți echipa de înotători-fundraiseri între 20 martie și 9 mai.

3. Strânge fonduri pentru cauza ta: fundraiserii activează donațiile prin rețeaua lor de contacte până la 20 iunie.

4. Participă la evenimentul principal: pe 14 și 15 iunie, ne întâlnim la Complexul Olimpic Otopeni să susținem schimbarea împreună.

'Swimathon București a schimbat anul trecut viața a peste 2000 de beneficiari direcți, din diverse categorii. Am fost alături de copii din medii vulnerabile, tineri cu dizabilități, mame și copii aflați în dificultate, pacienți oncologici, adolescenți neurodivergenți, studenți ambițioși și chiar de sute de animale. Fondurile strânse au adus mese calde și excursii pentru 100 de copii, sesiuni de terapie prin escaladă pentru 46 de tineri, sprijin educațional pentru peste 70 de elevi și îngrijire medicală pentru 500 de animale. De la tabere pentru copii cu autism, până la sprijin pentru studenții care reprezintă România la competiții internaționale, fiecare donație a scris o poveste de impact. Mulțumită vouă, am demonstrat că valurile de bine pot îmbrățișa oameni, comunități și chiar viitorul.' a declarat Alina Kasprovschi, director executiv al Fundației Comunitare București.

Swimathon București este despre oameni care cred că fiecare acțiune contează. Alătură-te comunității care face valuri de bine și folosește această platformă pentru a-ți aduce proiectul mai aproape de realizare.

Despre Swimathon București: Swimathon București, organizat de Fundația Comunitară București, este cea mai mare campanie de strângere de fonduri cu tematică sportivă din țară. În cele 12 ediții desfășurate până acum, campania a susținut 292 de proiecte, a atras peste 5.800 de înotători și a strâns mai mult de 1,5 milioane de euro de la 49.000 de donatori.

Fundația Comunitară București: Fundația Comunitară București reunește donatori, ONG-uri și grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități puternice și solidare în București și Ilfov. În cei 13 ani de activitate, fundația a finanțat 875 de proiecte și burse, cu o valoare totală de peste 28 milioane de lei.

Pentru mai multe informații, vizitați www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.

Afisari: 73

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Informaţiile transmise pe www.agerpres.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislaţia aplicabilă, în limita a 500 de semne. Detalii în secţiunea Condiţii de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactaţi Direcţia Marketing - [email protected].