Consiliul Judeţean Ilfov, prin Centrul Judeţean Pentru Cultură Ilfov, îmbrăţişează cu multă bucurie şi entuziasm confirmarea şi aprecierea talentului, primite de cele două interprete premiate la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului de Muzică Uşoară Axiopolis.

Laura Ion, din Comuna Afumaţi, a câştigat trofelul festivalului din acest an, interpretând melodia lui James Brown, "It's A Man's Man's Man's World" în concurs şi melodia ,,Dor de viaţă" a Aurei Urziceanu, în preselecţie.

Ema Georgiana Coman, din comuna Berceni, a obţinut premiul de participare interpretând melodiile "Mami şi Tati" şi "Cântecul copiilor lumii", compuse de Vicenţiu Enache.

Monica Anghel, Paula Seling, Teodor Rădulescu, Tănase Garciu, Marius Văduva s-au alăturat acestui festival, în juriu, dornici să descopere voci minunate la început de drum artistic.

Consiliul Judeţean Ilfov şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ilfov le felicită pe Laura şi pe Ema Georgiana! Vom continua să sprijinim şi să promovăm tinerele talente.