Stimaţi colegi&colaboratori, pe această cale vă reamintim că Muzeul ASTRA
Găzduieşte *sâmbătă, 14 mai 2021*, între orele 18-0:30, evenimentul *Noaptea
Muzeelor, ediţia a XVIII-a*.

În acest an, *TURSIB S.A. vine în sprijinul nostru *prin suplimentarea
*programului

De transport pe traseul 13 în ziua de 15 mai 2022* şi prin creşterea
frecvenţei. Prin urmare, autobuzul nr. 13 va circula din 30 în 30 de
minute, până la ora 00:30, staţia: Muzeul ASTRA.

Transmitem mulţumirile
Noastre celor de la TURSIB S.A. pentru cooperarea sustenabilă în organizarea acestui eveniment european, mai ales că astfel reuşim să stimulăm deplasările cu transportul public şi să evităm practic

Aglomeraţiile în trafic şi în parcări.

În intervalul mai sus menţionat, intrarea pentru vizitatori va fi liberă pe
cele două intrări principale (intrarea nr.1 - Pavilionul Muzeal Multicultural + intrarea nr.2 - Hanul din Tulgheş) din muzeu, dar şi în *Muzeul Ţării Secaselor din Miercurea Sibiului *şi la *Centrul Cultural Memorial
"Dr. Gheorghe Telea-Bologa" * din Nou Român, unităţi ale Muzeului ASTRA,
însă între orele 18-22.

Din programul pregătit în acest an fac parte *12

Ateliere meşteşugăreşti & gastronomice*, dar şi activităţi interactive organizate în 6 locaţii diferite din *Muzeul în aer liber din Dumbravă Sibiului*.

*Acţiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanţarea Consiliului
Judeţean Sibiu.